28 Ağustos 2014 Perşembe

ANNE KIZ KOMBİNLERİ

   Ana kız , baba oğul birornek giyinmeyi hayatının bir parçası  haline getirenleri tebrik ediyorum çünkü cok zor bir iş. Aslında başlı başına bir iş desem daha doğru olacak. Eğer benim gibi 2 çocuklu iseniz dışarı çıkmak icin sarf ettiginiz çaba , stres ve zaman ikiye üçe katlanıyor. Tabi birde olan bekleyen kocalarimiza oluyor. Ay kizimla takım olayım , ay babasi da oğluyla takım olsun , ailece uyumlu olalım derken dışarı çıkamıyoruz . Ben de cogu zaman temiz ve düzgün olalım da amaaan diyorum çıkıyorum. 
Puantiyeli eteklerimizin kumaşını pazardan alıp terziye diktirdim. Bu görüntüler de doğal değil yani uğraş veriyorsun. Cocuklarım yıllar sonra okuyup görsünler anneleri neler yapmış 😊
Burası Enez😄 Saros Körfezi'nde bence gun batımının en güzel izlenme yeri. Kizimla tişörtlerimiz mango.
Eskiden iki elti , gelin görümce , abla kardeş , iki dünür bir ornek giyinirdi, şimdi moda değişti 😄
Bir de oglumla birlikte ana oğul olmazsak olmaz ama...
Bugünlük bu kadar yeter bence. E kolay olmuyor iki cocuğu giydir soy poz verdir. Fotografları çeken kuzenim Denizay'a ayrıca teşekkür ederim, ellerine saglık ...

26 Ağustos 2014 Salı

DURU'NUN MEVLUDU


                    Duru'nun mevlüdünü 20 günlük olunca Enez'de yazlıkta yaptık. Yaz aşıklarının meyvesinin mevlüdü de aşklarının filizlendiği yere çoook çok yakıştı. Ayrıca yeşilin ve mavinin arasında fotoğraflar da muhteşem oldu.
   İlk olarak misafirlerimize anneciğimin ev yapımı limonatalarını ikram ederek başladık.
       Duamız okunduktan sonra kayınvalidemin yaptığı harika lohusa şerbeti ikramımızı ben yaptım.
     Mevlüt şekerlerimiz , babacığımın pilavı , Duru'nun babaannesinin kavurması, yengemin zerdesi ve sevdiklerimizin yardımıyla herşey çok güzeldi.



Pembe yasinlerimiz ve kardeşimin yaptığı sabunlar

da misafirlerimize hediyemiz oldu.
     Duru da prenses oldu tabi, maşallah...
 Çok şükür hayırlısıyla atlattık.Allah kabul etsin , Duru'muza sağlıklı uzun ömürler versin...