18 Eylül 2014 Perşembe

YAZIN SONU , YENİ HAYATIN BAŞI...

      Uzun zamandır yazmaya fırsatım olmadı çünkü büyük bir değişim ve koşturmaca içerisindeyiz . İstanbul Ataşehir 'e tayinim çıktı ve 15 gündür ev topluyorum nereye gideceğimi bilmeden. İlçe emrine atandığım için okul vermelerini bekliyorum . Kısacası bir belirsizlik içerisindeyim . Okul belli olmadan ev tutamıyorum , ev belli olmadan kreş seçemiyorum ve de çok geç kaldık. İstanbul da kimseye güvenemeyeceğim için Azra için bakıcı da alamam. Azra 'ya çok güzel bakan Belgin ablamızı da alsak ne iyi olacak:) 
Aslında güzel sitemizi de yanımızda götürsek o da çok iyi olur:)
                Aslında 4. Sınıf öğrencilerimin başında olabilirdim ama kısmet böyleymiş. 20014/20015 eğitim öğretim yılına evde koli yaparak başladım. Yavrularımla bol bol vakit geçirerek devam ediyorum.
Iyice alıştım ev kadınlığına valla bakkala gitmeler , park yapmalar , manav kasap market üçgeninde muhabbet kurmalar , hiç görmediğim komşularımla muhabbet etmeler derken bayağı sosyalleştim.
Tatlı ve stresli geçen bekleyişimizi en verimli şekilde değerlendirme çabaları içinde , içimi dökmenin huzurunu yaşıyorum...