4 Ağustos 2014 Pazartesi

Sevim Sultan'ın Yalısında Bayram Kahvaltısı

      Bayram sabahı erkenden kalkıp,ilk önce Barış Abi'mizin "Bugün Bayram" şarkısını söyleyerek yavrularımı kucakladım.Sonra Bayram cicileri giyildi ve istikamet Sevim Sultan's Yalı... 
      En değerli Bayram sabahı kahvaltılarından biri oldu.Geniş aile olmanın güzelliği, büyüklerimizin kıymeti, onların bütünleştirici gücü, birliktelik, huzur mutluluk , kahkaha hepsi bir aradaydı.
      Geleneksel bayramlaşma sıramızı bu sefer bahçede aldık. Büyükten küçüğe doğru bayramlaştık.Benim miniklerim de artık bu Bayram el öpüp Bayram harçlıklarını aldılar.Ardından muhteşem kahvaltı soframıza oturduk. Başta Neslihan ablam olmak üzere emeği geçen herkesin ellerine sağlık...Güldük söyledik...Rüzgar'ım sofra duası bile yaptı,babaannemiz tamamladı. Allah büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin, bizlere ve evlatlarımıza da onlar gibi uzun ömürler versin.Torunlarımızı ve onların çocuklarını da göstermeyi nasip etsin. Sofra duası okunurken gözlerim doldu. Bu güzel anı tekrar yakalamayı hayal ettim , diledim...
     Neredeyse tüm aile beraberdik , Tuğçe & Bahadır ve minik Derin 'imiz hariç :( Keşke onlar da aramızda olsalardı ama inşallah bir dahaki sefere.
      Sevdiklerimize değer vermenin , onları mutlu etmenin iç huzuruyla , hatıra fotoğraflarımızı da çekildikten sonra evlerimize dağıldık.
      En kötü günümüz böyle olsun...





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder